Sunday, January 30, 2011

saya setia !

assalamualaikum


saya nak bg tahu bahawa saya ini seorang yg setia . saya tak pernah curang semasa saya couple dgn sesiapa pun . saya tak pernah ada scandal ketika saya berada dalam status in relationship . tapi saya tak tahu kenapa ada orang yg hendak kata saya nie tidak setia . sedih sungguh hati ini bila pengorbanan kita tidak dihargai . pandang sebelah mata pun tak nak . awak saya setia ! saya tak pernah ada niat nak menduakan awak !
saya tak boleh paksa awak untuk percaya saya . awak kata saya perempuan lupa daratan . apa yg saya lupa ? apa ?
mana janji-janji awak yang awak taburkan kat penang ? bila bawa datang kl semua hilang kan ? dah sehari awak tak contact saya , takpa saya tak kisah ! saya harap awak sihat2 ja . ni pertama kali kita gaduh lamakan , and myb dia bt selamanya . 
saya tak sangka awak boleh layan saya macam nie , sebab nie kali pertama awak bt .
saya pun dah tak friend dgn awak kat fb , soo tak da la saya sakit hati bila awak manja2 dgn orang lain . kali nie saya tak sedih pun , setitik air mata pun tak menitis , myb sebab dah sampai takdir kita berpisah , saya taknak teks awak sebab saya ingat sampai bila2 kata2 terakhir awak semalam , menyusuk hingga ke kalbu . melekat selamanya di otak ! saya harap awak bahagia dgn hidup awak , saya harap awak jaga diri awak :)



gediks sikit post kali nie ok , specially for u HS..............


♥mirara

5 comments:

dhanial yahaya said...

fuyohhh! sabar weh. laki bukan sorang

' nurSakina ' said...

sabar kak

mirara said...

hehe , tak nak sabar :)

FS said...

SILA TUKAR LELAKI ANDA SEKARANG

mirara said...

haha , sedang menukar la ni :)